Studio 16 Malmö

Föregående bild
Nästa bild

Att komma till Studio 16 är mycket mer än en klippning eller en behandling, det är en upplevelse. Hos oss kan du slappna av och njuta av en härlig harmonisk och vegansk miljö.

Hos oss är alla människor lika välkomna.

pernilla

ägare OCH NAGELTERAPEUT

Den här salongen är min dröm! Redan när jag började min nagelutbildning visste jag att jag ville driva en salong där vi är som en familj, ett dream team där vi delar värderingar om allas lika värde, med fokus på inkludering och där kroppspositivitet och intersektionalitet är ledord. En salong som som sticker ut bland skönhetssalonger.

Jag är nagelterapeut och bleker även tänder och vaxar med sockervax. Det som är min passion är att skapa med mina händer. Jag älskar att bygga de perfekta naglarna och handmåla dem efter dina önskemål.

Nova

PEDIKYR OCH NAGELTERAPEUT

Under utbildning

Med min passion för skönhet och välbefinnande, har jag ägnat mig åt att skapa vackra och välvårdade naglar för mina kunder. Hos mig kan ni förvänta er en avkopplande och professionell upplevelse där jag fokuserar på att inte bara försköna era naglar, utan också vårda dem för långvarig hälsa och styrka. Oavsett om ni önskar en klassisk manikyr, en trendig nageldesign eller en avslappnande spa-behandling, så ser jag fram emot att skapa en skräddarsydd upplevelse för just er.

Annie

Bryn- och fransstylist

Mitt främsta verktyg är tråden. Trådning är den äldsta och mest skonsamma teknik inom hårborttagning när det kommer till vår känsliga och tunna hud i ansiktet. 

Att uttrycka mig och skapa har alltid varit det som driver mig och att få arbeta med styling och hjälpa människor att framhäva sina drag och uttrycka vem de är och vill vara, gör mitt arbete till ett drömjobb!

michelle

pedikyr och nagelterapeut

Under utbildning

Som nagelterapeut älskar jag mitt arbete eftersom det låter mig förena min passion för skönhet med min önskan att hjälpa människor att känna sig självsäkra och välmående. Att skapa vackra naglar är att skapa en positiv förändring i mina kunders liv genom att ge dem en  känsla av skönhet och självförtroende. Att se deras glädje när de lämnar salongen med fantastiska naglar är det bästa med mitt jobb!

elna

leg. sjuksköterska

Jag är certifierad nagelterapeut på Studio 16. Jag är även legitimerad sjuksköterska och certifierad i injektionsbehandlingar inom botulinumtoxin och fillers, så detta erbjuds också hos mig här på salongen. Hoppas jag får möjligheten att få just dig som kund!

åsa

massör, pt och rådgivare

Över tio års erfarenhet av att hjälpa människor att må bättre med hjälp av träning och massage. Specialiserad på kroppens åldrande utifrån hormoner och vad vi kan göra för att parera detta. Jobbar genom det egna företaget Hacklajf även direkt mot verksamheter och företag med föreläsningar, workshoppar och utbildningar på temat Leva Hållbart 35+ med ett hormonellt hälsoperspektiv.

Läs mer här.

nina

frisör
Det mest roliga med mitt jobb att få vara en del av mina kunders resa till att känna sig självsäkra och vackra. Att skapa nya frisyrer och färger är som att måla med levande färger varje dag. Men det mest tillfredsställande är att se kundens glädje när de känner sig nöjda och vackra med sitt nya utseende. Det är en otrolig känsla att kunna göra någon lycklig genom mitt arbete varje dag.

burak

tattoo artist

Contemporary tattoo artist

brian

TATTOO ARTIST

Ink. It’s my thing.

tati

frisör

Som frisör älskar jag att kunna ge kunden exakt vad de är ute efter. Att lära mig nya tekniker och trender är en ständig källa till glädje, och att bygga nära relationer med mina kunder är det mest meningsfulla i mitt arbete