Studio 16 Malmö

Att komma till Studio 16 är mycket mer än en klippning eller en behandling, det är en upplevelse. Hos oss kan du slappna av och njuta av en härlig harmonisk miljö.

Hos oss är alla människor lika välkomna.

Pernilla

Den här salongen är min dröm! Redan när jag började min nagelutbildning visste jag att jag ville driva en salong där vi är som en familj, ett dream team där vi delar värderingar om allas lika värde, med fokus på inkludering och där kroppspositivitet och intersektionalitet är ledord. En salong som som sticker ut bland skönhetssalonger.

Jag är nagelterapeut och bleker även tänder och vaxar med sockervax. Det som är min passion är att skapa med mina händer. Jag älskar att bygga de perfekta naglarna och handmåla dem efter dina önskemål. Jag skapar även smycken och dessa kan ni givetvis köpa på salongen. 

Tati

Jag är frisör och brinner för att med sax, färg och styling skapa frisyren du alltid längtat efter. Jag använder mig av Maria Nilas produkter som du även kan köpa i salongen.

Hannah

Jag är snart färdig nagelterapeut. och det bästa jag vet är glitter och glamour. Mitt motto är helt klart more is more, men det viktigaste för mig är att du ska lämna salongen med de perfekta naglarna för just dig. Oavsett om du önskar dig diskreta naglar eller go all in och vara wild and crazy.

Jenny

Jag är legitimerad sjuksköterska. Intresset för estetik och skönhet har alltid varit stort hos mig. Att forma och framhäva ansiktsdragen samt uppnå harmoni och symmetri i ansiktet är målet för varje behandling. De behandlingar som jag utför är botox, fillers och trådlyft.

Frida

Jag heter Frida Vitlock och gör naglar på salongen. Jag använder vanligtvis mallar istället för tippar. Det tar lite längre tid men är så värt det, det blir supersnyggt! I övrigt så gör jag korta, jag gör långa, jag gör stora, jag gör små, och typ nästan såna med socker på! Framför allt lååånga, men du är viktigast och du bestämmer! Prio för mig är att du får hållbara snygga naglar!

Kimia

Jag jobbar som frisör och barberare. Min klippstil är klassisk med både en modern och tidlös känsla. Utöver salongsjobb har jag tidigare frilansat inom film, tv, photoshoots, tävlingar och modevisningar.
Nu är jag tillbaka i Skåne och mina rötter. Varmt välkommen till mig!

Du?

Är du frisör och vill hyra en stol hos oss?
Bli en del av ett HBTQIA+ och kroppspositivt team där intersektionalitet är ledord. Vill du arbeta med enbart veganska produkter?
Vi strävar tillsammans efter att bli ett sammansvetsat dreamteam där vi håller varandra om ryggen, peppar varandra och jobbar tillsammans trots att vi driver egna företag i salongen.
Hör av dig till oss!