Studio 16 Malmö

Att komma till Studio 16 är mycket mer än en klippning eller en behandling, det är en upplevelse. Hos oss kan du slappna av och njuta av en härlig harmonisk och vegansk miljö.

Hos oss är alla människor lika välkomna.

Pernilla

Den här salongen är min dröm! Redan när jag började min nagelutbildning visste jag att jag ville driva en salong där vi är som en familj, ett dream team där vi delar värderingar om allas lika värde, med fokus på inkludering och där kroppspositivitet och intersektionalitet är ledord. En salong som som sticker ut bland skönhetssalonger.

Jag är nagelterapeut och bleker även tänder och vaxar med sockervax. Det som är min passion är att skapa med mina händer. Jag älskar att bygga de perfekta naglarna och handmåla dem efter dina önskemål.

Elna

Jag är legitimerad sjuksköterska och gör botox och fillers samt naglar.

Nova

Sockervax

Annie

Jag är utbildad bryn- och fransstylist där mitt främsta verktyg är tråden. Trådning är den äldsta och mest skonsamma teknik inom hårborttagning när det kommer till vår känsliga och tunna hud i ansiktet. 

Att uttrycka mig och skapa har alltid varit det som driver mig och att få arbeta med styling och hjälpa människor att framhäva sina drag och uttrycka vem de är och vill vara, gör mitt arbete till ett drömjobb!

Tati

Frisör

Therese

Frisör