Studio 16 Malmö

Att komma till Studio 16 är mycket mer än en klippning eller en behandling, det är en upplevelse. Hos oss kan du slappna av och njuta av en härlig harmonisk miljö.

Hos oss är alla människor lika välkomna.

Pernilla

Den här salongen är min dröm! Redan när jag började min nagelutbildning visste jag att jag ville driva en salong där vi är som en familj, ett dream team där vi delar värderingar om allas lika värde, med fokus på inkludering och där kroppspositivitet och intersektionalitet är ledord. En salong som som sticker ut bland skönhetssalonger.

Jag är nagelterapeut och bleker även tänder och vaxar med sockervax. Det som är min passion är att skapa med mina händer. Jag älskar att bygga de perfekta naglarna och handmåla dem efter dina önskemål. Jag skapar även smycken och dessa kan ni givetvis köpa på salongen. 

Hannah

När du kommer till salongen är det mig du möter. Jag ser till att alla har det bra och att det är rent och snyggt på salongen. Det bästa jag vet är glitter och glamour!

Jenny

Jag är legitimerad sjuksköterska. Intresset för estetik och skönhet har alltid varit stort hos mig. Att forma och framhäva ansiktsdragen samt uppnå harmoni och symmetri i ansiktet är målet för varje behandling. De behandlingar som jag utför är botox, fillers och trådlyft.

Annie

Victoria

Therese

Frisör